Det här receptet hittade vi i en receptfolder på jobbet. Jag tror nog att de fllesta på jobbet testade det här receptet, nästan alla på samma helg!
Till 6 personer
9 hg fläskfilé
1 burk svarta oliver
1 burk syltlök
1 röd paprika
3 st kabernosserkorv
1 dl hackad ättiksgurka
5 dl grädde
1 tsk mejram
1 msk mjöl i skyn från stekningen
½ tsk salt
svartpeppar
Skär korven i bitar och bryn. Skär fläskfilén i 1½- 2 cm bitar och bryn dem i fettet från korven.
Dela oliverna och tillsätt dem samt syltlöken. (Spara på lagen)
Tillsätt gurka, paprika och grädde
Krydda och smaka av med spadet från syltlöken
Servera med ris och en grönsallad
Eftersom vi inte har mejram på vår kryddhylla använde jag inte det - men det blev gott även utan just den kryddan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar